Τραπεζικά δάνεια - Online στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια από Εθνική τράπεζα, Γενική, Eurobank, Alpha

 
Ποιοί Είμαστε

Η εταιρία Easy Loan EE ιδρύθηκε το 2005 αλλά η ενασχόληση με τα δάνεια, στεγαστικά,καταναλωτικά και επαγγελματικά, ξεκινά από το 1996. Η εμπειρία στην εξυπηρέτηση των δανείων είναι μεγάλη, με επίκεντρο πάντα τον πελάτη. Η Easy Loan EE είναι επίσημος διαμεσολαβητής των τραπεζών και αμοίβεται για τις υπηρεσίες της από τις τράπεζες και όχι από τον πελάτη.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας έχει τον σκοπό να ενημερώνει τον πελάτη για τα πιο συμφέροντα προγράμματα των τραπεζών , στα στεγαστικά κυρίως δάνεια,καθώς και τις αλλαγές των επιτοκίων , ώστε ο πελάτης να έχει πλήρη εικόνα της αγοράς άμεσα και έγκαιρα . Η On-line προέγκριση είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας, όπου ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να διαμορφώσει το δανειό του και να καταλάβει μέχρι τί ποσό μπορεί να δανειοδοτηθεί, αν μπορεί, για πόσα χρόνια κ.α, είτε αλλάζοντας την διάρκεια του δανείου, είτε βάζοντας εγγυητή, πάντα on-line και πάντα με τις οδηγίες της ιστοσελίδας. Φυσικά οι σύμβουλοι δανείων είναι στην διαθεσή σας, τηλεφωνικά, με e-mail ή ακόμα και στον χώρο σας, για να σας εξυπηρετήσουν και ασχοληθούν με το δάνειό σας.

Η εταιρία έχει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, που έχουν την δυνατότητα να καταχωρούν on-line τις αιτήσεις των δανείων τους αλλά και να παρακολουθούν την πορεία και την εξέλιξή τους μέσω της ιστοσελίδας. Γι΄αυτό τον λόγο έχει αναπτυχθεί ένα πλήρες σύστημα διαχείρησης χαρτοφυλακίου συνεργατών.
 
Διευθυντής
 Βαρσαμής Αντώνης

a.varsamis@loan24.gr
 
 
Ανάπτυξη Συνεργασιών
 Πασχάλης Νίκος

n.paschalis@loan24.gr
 
Σύμβουλος Δανείων
 Ντάλλη Κάλλια

k.ntalli@loan24.gr
 
 
No 1 site on-line τραπεζικών δανείων
ΚΕΡΔΙΣΤΕ χρόνο και χρήμα

       210-92.13.380           e-mail us 

Click to Call
Click to Chat
About Us
Διαχείριση
Υποψήφιοι συνεργάτες

 

Easy Loan E.E.

Τηλ. 210-9213380
Fax. 210-9229030
eMail. info@loan24.gr