Όροι Χρήσης
 
Η αναφορά δόσης στεγαστικού η καταναλωτικού δανείου που λαμβάνετε σήμερα θα είναι έγκυρη για την περίοδο που παραμένετε συνδεδεμένοι στην ιστοσελίδα loan24.gr.
Το επιτόκιο του δανειου σας καθως και η δόση(που θα σταλεί με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας ) θα ισχυει για την ημέρα που ζητάτε τον υπολογισμο της δόσης του δανειου που σας ενδιαφέρει ειτε καταναλωτικού ειτε στεγαστικού και η τράπεζα θα διατηρεί το δικαιωμα να το αλλαζει πριν την υπογραφη των συμβασεων του δανείου.
Εάν οποιασδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου εξέτασης των στοιχείων σας και πάντως πριν την υπογραφή σύμβασης, επιθυμείτε να ακυρώσετε την αιτηση του δανείου σας, παρακαλώ να στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το αίτημά σας στο contact@loan24.gr, για να είναι δυνατή η ακύρωση του αιτήματος δανεισμού σας. Είναι δική σας ευθύνη να παρέχετε τις πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες όταν αιτείστε για στεγαστικό η καταναλωτικό δάνειο στην τράπεζα η οποία και διατηρεί το δικάιωμα εγκρισης του δανειου σας.
Η αίτηση για στεγαστικό η καταναλωτικό δάνειο η και ακόμα για μεταφορά υπολοίπου απο αλλα δανεια πρέπει να υποστηρίζεται απαραιτητα απο τα οικονομικά στοιχεία ώστε η προέγκριση του δανείου σας να γίνεται άμεσα και γρήγορα. Δυνατότητα δανείου εχουν επισης και η εργατική εστία και ο ΟΕΚ. Είναι σημαντικό ότι όλες οι δηλώσεις που κάνετε στις διάφορες τραπεζικές αιτήσεις δανείου καθώς και ολα τα άλλα έγγραφα να είναι πλήρη και ακριβή. Παρακαλώ σημειώστε ότι εάν δεν καταφέρετε να δώσετε τις πληροφορίες στην τράπεζα σας, αυτό θα μπορούσε να ακυρώσει την αίτηση δανείου σας.
Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ως προς το εάν το γεγονός είναι σημαντικό για την έγκριση του τραπεζικού δανείου σας-καταναλωτικου η στεγαστικού, πρέπει να την περιλαμβάνετε στις πληροφορίες που μας δίνετε.